סדנאות אפייה ללא גלוטן

סדנאות אפייה ללא גלוטן בקבוצות מצומצמות באווירה ביתית, מקצועית וקולינרי[א]ת
פרטים במייל: tamiben@012.net.il או בטלפון: 054-4670683

לבלוג קולינריא בתפוז

תמיד יש מקום לעוד בלוג שמבטיח ומקיים... אבל עד שהוא יקרום עור וגידים, אתם מוזמנים ליהנות מהשפע, הססגוניות והאהבה בבלוג קולינריא המקורי
בלוג מתכונים לאוכלוסיות בעלות צרכים קולינריים שונים: בלי גלוטן, בלי סוכר, דל שומן, מופחת קלוריות, בלי ביצים, בלי לקטוז ועוד מגוון מוגבלויות ורגישויות - לכווווווולם יש כאן פתרונות טעימים ובריאים

יום שלישי, 28 בדצמבר 2010

קרמבו בטעמים ובצבעים (עם או בלי גלוטן) - הבלוג של Tami661 - תפוז בלוגים

 

קרמבו בטעמים ובצבעים (עם או בלי גלוטן) - הבלוג של Tami661 - תפוז בלוגים

ממשיכים להקציף עד התקררות הקצף וקבלת קצף יציב ונוקשה מאוד

יוצקים את השוקולד בעזרת מצקת או שקית זילוףעוטפים בנייר קרמבו ונשאר רק לנחש איזה טעם יצא לנו הפעם

 

קרמבו בטעמים ובצבעים בלי גלוטן

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה